Vyfiltrujte si články z období

Prague Climate Talks 2019

I v roce 2019 jsme pokračovali s projektem Prague Climate Talks – platformou pro expertní diskuse na témata spojená se změnami klimatu. Nabídli jsme několik debat s odborníky a profesionály z relevantních oborů.

Zjistit více

European Summer School 2019 – Restarting Europe: The Central European Perspective

V červenci proběhne již 17. ročník letní školy European Summer School. Letošní program bude zaměřený na současné výzvy, kterým Evropská unie čelí, včetně reformního procesu EU a perspektivy středoevropských zemí.

Zjistit více PDF

Zachraňte evropské volby – workshopy pro studenty

S radostí oznamujeme, že zahajujeme projekt Zachraňte evropské volby, který organizujeme ve spolupráci se Zastoupením Friedrich Ebert Stiftung v České republice.

Zjistit více PDF

From Warsaw to Tirana: Overcoming the past together

S radostí oznamujeme, že se budeme organizovat projekt ''From Warsaw to Tirana: Overcoming the past together'', který je podpořen z prostředků International Visegrad Fund.

Zjistit více

European Summer School 2018 – "Europe in Transition: Exploring EU’s Futures" Report

V pořadí šestnáctá letní škola European Summer School se uskutečnila v červenci 2018 v Praze. S potěšením jsme přivítali studenty z patnácti různých zemí světa. Letošním tématem byla budoucnost Evropské unie a možné scénáře jejího vývoje.

Zjistit více

EuropaSecura 2018

Jedenáctý ročník našeho projektu EuropaSecura vyvrcholil svým celostátním finálem minulý týden v Brdech. Studenti si na vlastní kůži vyzkoušeli, co všechno čeká zástupce Evropské unie během krizové situace a jak probíhají diplomatická jednání v rámci EU a NATO.

Zjistit více

Future Leaders Europe Evening Talks

Přihlašování na pilotní ročník projektu FLEET je nyní spuštěno!

Zjistit více PDF

Prague Climate Talks 2018

S radostí představujeme pokračování projektu Prague Climate Talks, který vytváří platformu pro expertní diskuze na témata spojená se změnami klimatu. V rámci tohoto projektu se i letos uskuteční několik debat s odborníky a profesionály z relevantních oborů.

Zjistit více

Posílení kapacity občanských aktivistů na Krymu v oblasti fundrasingu, šíření nezávislých informací a advokacie na evropské úrovni

Projekt je implementovaný ve spolupráci s Internews Ukraine a podpořený Programem transformační spolupráce TRANS Ministerstva zahraničních věcí ČR.

Zjistit více

One Hundred Years On: a New Central Europe from the Ruins?

Gábor Egry v rámci projektu 1918 CEE Identity vypracoval esej, která se vztahuje k blížícímu se stoletému výročí od pádu středo a východoevropských impérií. Autor v ní mimo jiné analyzuje společné historické dědictví jejich nástupnických států.

Zjistit více PDF



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org