European Summer School 2019 – Restarting Europe: The Central European Perspective

V červenci proběhne již 17. ročník letní školy European Summer School. Letošní program bude zaměřený na současné výzvy, kterým Evropská unie čelí, včetně reformního procesu EU a perspektivy středoevropských zemí.

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM pořádá již 17. ročník European Summer School. Program je určen pro studenty vysokých škol z celého světa.

European Summer School je organizována pod záštitou Zastoupení Evropské komise v České republice a ve spolupráci s Prague College a s Fakultou sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze.

Letošní European Summer School nese název "Restarting Europe: The Central European Perspective" a bude se konat v Praze od 13. do 20. července 2019. Přednášky a workshopy zastřeší témata reformy EU, zahraniční politiky, migrace, konkurenceschopnosti a další.

Další informace naleznete na webových stránkách European Summer School. Dále si můžete stáhnout leaflet (v anglickém jazyce, přiložený k tomuto článku) a shlédnout i video z předchozích let.

#European Summer School #ESS #letní škola

Miroslava Pisklová
Projektová manažerka

Expertiza: Evropská bezpečnost a obrana, hybridní hrozby, transatlantické vztahy, slovenská domácí a zahraniční politika



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org