Vyfiltrujte si články z období

EUROCENTRUM: Priority nové Evropské komise

Eurocentrum Praha zve všechny zájemce na další z řady odborných seminářů, který se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 12. března v prostorách Evropského domu v Praze Jungmannova 24). Tématem diskuze budou priority nové Evropské komise.

Zjistit více

EUROCENTRUM: Obchodní aspekty brexitu

Eurocentrum Praha zve všechny zájemce na další z řady odborných seminářů, který se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 13. února v prostorách Evropského domu v Praze Jungmannova 24). Tématem diskuze bude brexit z pohledu obchodních aspektů.

Zjistit více PDF

EUROCENTRUM: Hospodářské partnerství mezi EU a zeměmi Afriky

Zajímají vás témata jako dohody o hospodářském partnerství mezi Evropskou unií a africkými zeměmi, podpora rozvoje a hospodářského růstu afrických zemí prostřednictvím těchto dohod a výhled na nové uspořádání vztahů EU a Afriky? Pak přesně pro vás připravilo Eurocentrum Praha další z řady odborných seminářů, který se tentokrát uskuteční 16. ledna 2020.

Zjistit více PDF

EUROCENTRUM: Proměny Evropské unie a nový institucionální cyklus

Eurocentrum Praha zve všechny zájemce na další z řady odborných seminářů, který se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 12. prosince v prostorách Evropského domu v Praze Jungmannova 24). Tématem diskuze budou proměny Evropské unie a nový institucionální cyklus.

Zjistit více PDF

EUROCENTRUM: Evropa ve vesmíru

Jaké aktivity podniká Evropská unie v oblasti vesmírné politiky? Jakou roli může hrát vesmírná politika pro bezpečnost Evropy? A jaké jsou praktické přínosy pro nás, běžné občany? Nejen tyto otázky zazní na dalším z řady podzimních seminářů pořádaných Eurocentrem Praha.

Zjistit více PDF

EUROCENTRUM: Víceletý finanční rámec po roce 2020

Jaké změny přinese nový víceletý finanční rámec na období 2021-2027? Na jaké oblasti budou vydávány prostředky a jaké budou zdroje rozpočtu? Co na návrh říkají členské státy? Těmito tématy se budou ve čtvrtek 31. října zabývat hosté dalšího z řady odborných seminářů pod hlavičkou Eurocentra Praha.

Zjistit více PDF

EUROCENTRUM: Kybernetická bezpečnost v Evropě

Eurocentrum Praha pořádá 17. října další z řady podzimních odborných seminářů, tentokrát na téma problematiky kybernetické bezpečnosti v mezinárodním kontextu, kybernetického terorismu, iniciativy v této oblasti na evropské úrovni a možnosti obrany a opatření na národní úrovni.

Zjistit více PDF

EUROCENTRUM: Čistá mobilita a nové technologie v dopravě

Eurocentrum Praha pořádá 26. září v Evropském domě odborný seminář na téma čisté mobility a nových technologií v dopravě.

Zjistit více PDF

Udržitelná mobilita ve městech

Naši výzkumní pracovníci Kateřina Davidová a Christian K. Lassen napsali podkladový materiál pro konferenci o budoucnosti udržitelné městské mobility. Materiál nyní vychází jako publikace.

Zjistit více PDF

Zpravodaj DEMAS 2/2019

Prohlédněte si, co je nového na poli neziskových organizací sdružujících se pod asociací DEMAS.

Zjistit více PDF



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org