Vyfiltrujte si články z období

NATO workshopy pro magisterské studenty: Euroatlantická budoucnost Ukrajiny a východní Evropy: Názory z Visegrádu

Jste studentem magisterského studia z České republiky, Maďarska, Polska nebo Slovenska a zajímáte se o mezinárodní vztahy a strategickou budoucnost NATO? Zapojte se do naší série seminářů, na kterých můžete diskutovat s odborníky, poděli se o své názory na politiku otevřených dveří NATO a navázat kontakty s vrstevníky z regionu.

Zjistit více

Stáže v naší bruselské kanceláři (PODZIM/ZIMA 2024)

Bruselská kancelář Institutu EUROPEUM nabízí stáže od září 2024 do ledna 2025. Více informací o stáži najdete níže.

Zjistit více

Výběrové řízení - stážisté na Prague European Summit 2024

Zajímáte se o záležitosti Evropské unie? Chcete pracovat v mezinárodním týmu a získat zkušenost z organizace akce na nejvyšší politické úrovni? Přihlaste se do 10. května a načerpejte jedinečné zkušenosti při organizaci této konference.

Zjistit více

Think Visegrad Fellowship offer: Call for proposals 2024

The Think Visegrad platform, which brings together think tanks from the Visegrad countries, including the EUROPEUM Institute for European Policy, is offering eight visiting fellowships to non-Visegrad expert fellows for the period Summer/Autumn/Winter of 2024. The duration of fellowships varies from 6 to 8 weeks (based on agreement with the hosting institute).

Zjistit více

Projektový/á koordinátor/ka a analytik/čka v programu Zelená Evropa

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM vypisuje výběrové řízení na pozici projektový/á koordinátor/ka a analytik/čka v programu Zelená Evropa

Zjistit více

Stáže - únor 2024

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM vyhlašuje výběrové řízení na stážistické pozice v organizačním a komunikačním týmu s nástupem od února 2024

Zjistit více

Stáž v naší bruselské kanceláři (jaro/léto 2024)

Bruselská kancelář Institutu EUROPEUM nabízí stáže od února do července 2024. Více informací o nabídce naleznete v přiloženém souboru PDF.

Zjistit více

Výběrové řízení na pozici komunikační manažer/ka

Do našeho mezinárodního týmu v pražské kanceláři hledáme nového komunikačního manažera/manažerku se zájmem o evropská témata, který/á by vnesl/a nové podněty do způsobu naší komunikace a marketingových aktivit směrem navenek, převzal za ně zodpovědnost a plně se zapojil/a do činnosti Institutu. Nabízíme rozmanitou práci v oblasti, která má dopad na veřejnou diskuzi o evropských záležitostech v Česku i jinde v Evropě.

Zjistit více

Stáže - září 2023

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM vyhlašuje výběrové řízení na stážistické pozice v organizačním a komunikačním týmu s nástupem od září 2023

Zjistit více PDF

Nabídka Stáže: Stáž v naší bruselské kanceláři (podzim/zima 2023)

Bruselská kancelář Institutu EUROPEUM nabízí stáže od září 2023 do ledna 2024. Více informací o nabídce naleznete v níže přiloženém souboru PDF.

Zjistit více



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org