Vyfiltrujte si články z období

European Summer School 2018 – “Europe in Transition: Exploring EU’s Futures”

V červenci proběhne již 16. ročník letní školy European Summer School. Letošní program bude zaměřený na budoucí vývoj EU. Pro studenty přihlášené do 31. ledna platí nabídka snížené ceny.

Zjistit více PDF

Charting a new path for a reinforced and improved V4-France cooperation

S radostí oznamujeme, že se budeme podílet jako spoluorganizátoři na projektu ''Charting a new path for a reinforced and improved V4-France cooperation'', který je podpořen z prostředků International Visegrad Fund.

Zjistit více

CIVPOL – Civil Diplomacy on Migration Project

S radostí oznamujeme, že jsme součástí projektu CIVPOL, projekt, jehož cílem je identifikovat roli a činnosti zemí V4 v oblasti managementu migrační krize v rámci regionu a poskytnout doporučení pro budoucí pomoc v souvislosti s řízením hranic, humanitárními / etnicko-náboženskými záležitostmi a právními závazky.

Zjistit více

European Summer School 2017 – "Challenged Union: Making Sense of the Troublemakers" Report

Patnáctý ročník letní školy European Summer School proběhl v červenci 2017 v Praze a přivítali jsme na něm 20 studentů z více než 10 zemí světa. Zastřešujícím tématem letošní letní školy byly výzvy, jimž Evropská unie v současnosti čelí.

Zjistit více

EuropaSecura 2017

Již desátý ročník našeho projektu EuropaSecura vyvrcholil svým celostátním finálem minulý týden v Brdech. Studenti si na vlastní kůži vyzkoušeli, co všechno čeká zástupce Evropské unie během krizové situace a jak probíhají diplomatická jednání v rámci EU a NATO.

Zjistit více

Prague Climate Talks 2017

S radostí představujeme náš pilotní projekt Prague Climate Talks, který vytváří platformu pro expertní diskuze na témata spojená se změnami klimatu. V rámci tohoto projektu se uskuteční několik debat s odborníky a profesionály z relevantních oborů.

Zjistit více PDF

Think Visegrad Fellowship 2017

EUROPEUM je jednou z osmi institucí účastnících se Think Visegrad Fellowship programu.

Zjistit více PDF

Civil Servant Mobility Program: Školský management (únor 2017)

Ve dnech 12. - 18. února 2017 jsme organizovali další studijní cestu v rámci programu Civil Servants Mobility Programme. Letošní ročník navazoval na úspěšný podzimní projekt zaměřený na reformu středního a základního školství na Ukrajině a účastnily se ho ředitelky škol ze tří ukrajinských regionů.

Zjistit více

Spolupráce zemí Visegrádské čtyřky: Priority polského předsednictva V4 očima mladých lídrů

Společně s Corvinus Society for Foreign Affairs and Culture a Mladými občany pořádáme projekt ''Spolupráce zemí Visegrádské čtyřky: Priority polského předsednictva V4 očima mladých lídrů'', v rámci kterého se uskuteční 4 setkání s experty.

Zjistit více PDF

European Summer School 2017 – "Challenged Union: Making Sense of the Troublemakers"

EUROPEUM bude v červenci pořádat už patnáctou European Summer School - tentokrát zaměřenou na euroskepticismus. Pro studenty přihlášené do 31. ledna platí nabídka snížené ceny.

Zjistit více PDF



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org