Vyfiltrujte si články z období

POZVÁNKA: Jakou chceme EU vroce 2025? - Kontrola stavu právního státu

EUROPEUM Institut pro evropskou politiku srdečně zve všechny zájemce na diskuzi s tématem role právního státu a jeho principů ve vztahu k základním unijním hodnotám - svobodě, rovnosti a demokracii. Debata se uskuteční v pondělí 21. října v Evropském domě.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: The Value of Europe – What Do We Think about the Past, Present, and Future of Europe [MZV ČR]

S radostí vás zveme na prezentaci a následnou diskuzi u kulatého stolu, kterou pořádáme spolu s Pew Research Center.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: The Value of Europe – What Do We Think about the Past, Present, and Future of Europe [VŠE]

S radostí vás zveme na prezentaci a následnou diskuzi u kulatého stolu, kterou pořádáme spolu s Pew Research Center. Více informací a jména hostů najdete v článku.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: 15 + 15 let svobody

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM ve spolupráci s Festivalem demokracie vás srdečně zvou na diskuzi na téma "15 + 15 let svobody". Akce se uskuteční v neděli 13. října od 15 hodin.

Zjistit více

POZVÁNKA: Vzdělání a demokracie

Festival demokracie, Knihovna Václava Havla a EUROPEUM Institut pro evropskou politiku srdečně zvou všechny zájemce na panelovou diskuzi týkající se propojení českého vzdělání a demokracie, která se uskuteční v úterý 15. října od 16 hodin.

Zjistit více

POZVÁNKA: Dezinformace a evropské volby 2019 [Hradec Králové]

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM, KohoVolit.eu a Demagog.cz Vás srdečně zvou na Workshop ''Dezinformace a evropské volby 2019'', který se uskuteční ve středu 16. října 2019 od 11:00 do 14:00 v budově A Univerzity Hradec Králové (místnost A5, Hradecká 1227).

Zjistit více

POZVÁNKA: Regional Climate Talks - Dopady klimatické změny v České republice: co můžeme dělat?

Série debat Prague Climate Talks se dočkala pokračování. Na v řadě již jedenáctou diskuzi Vás srdečně zve Institut pro evropskou politiku EUROPEUM ve spolupráci s pražskou kanceláří Heinrich-Böll-Stiftung, pod záštitou Informačního centra OSN v Praze.

Zjistit více PDF

REPORT: Prague Climate Talks - Budoucnost českých uhelných regionů

Desátá diskuse projektu Prague Climate Talks proběhla v pátek 6. září. Téma se tentokrát dotýkalo českých uhelných regionů a jejich budoucnosti.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Visegrádská čtyřka a Německo: Jaké jsou společné priority v nové komisi?

Je nám ctí pozvat vás na debatu pořádanou naší bruselskou kanceláří, která nese název „Visegrádská čtyřka a Německo: Jaké jsou společné priority v nové komisi?“ Akce proběhne v prostorách nadace Fondation Universitaire v Bruselu ve středu 16. října a můžete se těšit na 4 zajímavé hosty včetně jednoho poslance Evropského parlamentu. Jména hostů a více informací najdete v článku.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: EU± // Co očekávat od nové Evropské komise?

Na začátku listopadu se ujme úřadu nová Evropská komise pod vedení Urschuly von der Layen. Je tedy vhodná doba prodiskutovat, co je možné od nového kolegia očekávat a v čem se nová Komise bude lišit od staré.

Zjistit více



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org