Workshop pro studenty VŠ: simulace zasedání Rady EU

Jsi studentem vysoké školy a zajímá tě zahraničí a bezpečnostní politika? Přihlaš se do programu RESILIENT EUROPE: Future Leaders of Foreign and Security Policy, který se koná 8. října 2024 v centru Prahy! Je určený pro budoucí lídry v oblasti zahraniční a bezpečnostní politiky a nabízí jedinečnou příležitost účastnit se simulace zasedání Rady EU, praktických workshopů, a panelu o regionální bezpečnosti.

Pro přihlášení vyplňte formulář, do 9. září 2024. Veškeré náklady na účast si hradí účastníci sami, ale občerstvení a večerní recepce na Velvyslanectví Spolkové republiky Německa je zajištěny.

Více informací najdete pod tlačítkem PDF.

#Resilient Europe #bezpečnostní politika #simulace Rady EU #workshop

Zuzana Krulichová
Výzkumná pracovnice

Zuzana je výzkumnou pracovnicí v programu Globální Evropa v Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM. Studuje doktorský program na Katedře evropských studií, IMS, Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Vystudovala mezinárodní vztahy na univerzitě v Leidenu a teritoriální studia na FSV UK. Během studií strávila nějaký čas na univerzitách v Londýně, Tchaj-peji nebo v Krakově. Zabývá se evropskou zahraniční politikou, především se zaměřením na oblast Indo-Pacifiku nebo infrastrukturní projekty jako je Nová hedvábná stezka nebo Global Gateway. Další pracovní zkušenosti získala například v Člověku v tísni.



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org