Vyfiltrujte si články z období

REPORT: Rok 1968: Česko-polská reflexe - sdílená zkušenost, sdílený nepřítel?

Dne 12. prosince 2017 se v Praze uskutečnila veřejná diskuse s názvem Rok 1968: Česko-polská reflexe - sdílená zkušenost, sdílený nepřítel?'' V rámci projektu Česko-polského fóra byly českými a polskými autory sepsány eseje věnující se tomuto tématu, které jsou nyní k dispozici.

Zjistit více PDF

REPORT: Transregional versus national perspectives on Contemporary Central European History

Po křestu publikace s názvem "Transregional versus national perspectives on Contemporary Central European History", který se uskutečnil 15. prosince 2017 v Bratislavě, je nyní možné si publikace objednat!

Zjistit více PDF

REPORT: Quo Vadis Eastern Partnership? A Retrospective Look Into Future

Report z konference s názvem ''Quo Vadis Eastern Partnership? A Retrospective Look Into Future'', která se uskuteční 23. 11. 2017 v Bruselu, je nyní k dispozici.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Transregional versus national perspectives on Contemporary Central European History

Rádi bychom Vás srdečně pozvali na křest publikace s názvem "Transregional versus national perspectives on Contemporary Central European History", který se uskuteční 15. prosince 2017 v Bratislavě.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Rok 1968: Česko-polská reflexe – sdílená zkušenost, sdílený nepřítel?

Přijměte naše srdečné pování na debatu s názvem Rok 1968: Česko-polská reflexe –sdílená zkušenost, sdílený nepřítel?, která se bude konat 12. prosince 2017 v Praze.

Zjistit více PDF

Kulatý stůl: Conflict in Ukraine: Security Implications for the V4, the EU, and the Wider European Neighbourhood

Dne 24. 11. 2017 jsme hostili kulatý stůl s názvem ''Conflict in Ukraine: Security Implications for the V4, the EU, and the Wider European Neighbourhood''.

Zjistit více

POZVÁNKA: Zločin a trest - co dala a vzala migrační krize Západnímu Balkánu a České republice?

Jménem Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM Vás srdečně zveme na debatu s názvem "Zločin a trest - co dala a vzala migrační krize Západnímu Balkánu a České republice?", která se uskuteční 11. prosince 2017 v Brně.

Zjistit více PDF

Old and New EU Engines - Shifting Power and Strategic Alternatives for EU and V4 after Brexit

Dne 9. 10. 2017 se konala mezinárodní konference s názvem “Old and new EU engines: Shifting Power and Strategic Alternatives for EU and V4 after Brexit” a naše Zuzana Stuchlíková se zúčastnila a přispěla do debaty svým komentářem o možných vlivech Brexitu na Českou republiku.

Zjistit více

REPORT: Czech contributions to the international security

16. listopadu 2017 se konal kulatý stůl za účasti stálého představitele ČR při NATO Jiřího Šedivého pod názvem "Czech contributions to the international security“. Přinášíme report z akce.

Zjistit více PDF

Café Evropa v regionech – České Budějovice: Dvojí kvalita potravin

Srdečně vás zveme na další debatu z cyklu Café Evropa v regionech, která se tentokrát uskuteční v Českých Budějovicích. Radka Maxová a Lukáš Zelený budou diskutovat o problému dvojí kvality potravin.

Zjistit více PDF



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org