Vyfiltrujte si články z období

REPORT: Tackling global protectionism - European views and responses

V úterý 3. prosince zorganizovalo European Police Centre společně s Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM a think-tank platformou Think Visegrad kulatý stůl s tématem "Tackling global protectionism - European views and responses".

Zjistit více PDF

REPORT: Je po novembri, ako ďalej?

Zpráva z debaty organizované Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM společně s občanským sdružením Od Tatier k Schumanu k příležitosti 30. výročí sametové revoluce. Akce se uskutečnila v pondělí, 2. prosince 2019, v Press Club Brussels.

Zjistit více PDF

REPORT: Implications of Brexit for EU Decision Making

Expertní diskuzi týkající se důsledků Brexitu pro decision-making v Evropské unii zorganizovala 28. listopadu 2019 think-tank platforma V4 Think Visegrad ve spolupráci s Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM.

Zjistit více PDF

REPORT: European Foreign Policy towards Eastern Europe: Future of Eastern Partnership beyond 2020

Odbornou panelovou diskuzi s názvem „Evropská zahraniční politika vůči východní Evropě: Budoucnost východního partnerství po roce 2020“ uspořádali Think Visegrad - V4 Think Tank Platform (zastoupená Institutem evropské politiky EUROPEUM) společně se Stálým zastoupením České republiky v Evropské unie a Asociace pro mezinárodní záležitosti (AMO).

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Café Evropa: Zelená dohoda pro Evropu – je rozvoj v Evropě udržitelný?

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM ve spolupráci s Evropskou komisí v ČR a Kanceláří Evropského parlamentu si Vás dovolují pozvat na další debatu ze série Café Evropa, tentokrát s tématem "Zelená dohoda pro Evropu – je rozvoj v Evropě udržitelný?". Zpříjemněte si předvánoční čas a místo nákupního shonu vyrazte v pondělí 16. prosince do Evropského domu (Jungmannova 24, Praha 1).

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Jakou chceme EU v roce 2025?

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM Vás srdečně zve na diskuzi na téma: "Jakou chceme EU v roce 2025? Budoucnost politiky soudržnosti", která proběhne ve středu 11. prosince 2019 od 18:00 do 19:30 v Evropský domě (Jungmannova 24).

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Café Evropa v regionech - Plzeň: Evropská unie a její odpovědnost za vlastní obranu

Institut EUROPEUM společně s Evropskou komisí v ČR, Kanceláří Evropského parlamentu, Eurocentrem Plzeň a Europe Direct Plzeň Vás srdečně zve na další debatu ze série Café Evropa v regionech. S tématem "Evropská unie a její odpovědnost za vlastní obranu" se tentokrát podíváme do Plzně už 17. prosince.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: EU± // Dopady britských voleb na brexit

Jaké další důsledky mohou mít volby v UK na Evropskou unii? Jak probíhá volební kampaň, jaké strany kandidují a jaký mají program? Jaké výsledky očekávají experti? Na tyto a další otázky odpoví přední čeští znalci Velké Británie 11. prosince v Pražské kreativní centrum.

Zjistit více

REPORT: Ever closer, never single

V úterý, 12. listopadu 2019, zorganizovalo Stálé zastoupení České republiky při EU společně s Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM a CEBRE - Českou podnikatelskou reprezentací při EU v Bruselu debatu reprezentantů Evropské komise, členů Evropského parlamentu, zástupců členských států, privátního sektoru a odborových organizací nad tématem jednotného trhu a doporučeními pro novou Komisi.

Zjistit více PDF

POZVÁNKA: Café Evropa v regionech – Mělník: Nadměrná produkce odpadu – utopíme se v odpadcích?

Evropská komise v ČR a Kancelář Evropského parlamentu ve spolupráci s Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM vás srdečně zvou na další debatní podvečer v rámci série Café Evropa. Diskuze se uskuteční v úterý 10. prosince od 16:30 v Masarykové kulturním domě (U Sadů 323, Mělník).

Zjistit více PDF



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org