European Summer School 2021: Europe´s Pandemic Recovery - An Opportunity for Sustainable Development and Future Resilience

V červenci proběhne již 18. ročník letní školy European Summer School. Letošní program bude zaměřený na post-pandemickou obnovu Evropy a přednášky se budou věnovat různým dimenzím v rámci debaty o obnově, i jiným důležitým tématům, které aktuálně hýbou Evropskou unií.

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM pořádá již 18. ročník European Summer School. Program je určen pro studenty vysokých škol či čerstvých absolventů z celého světa.

European Summer School je organizována pod záštitou Zastoupení Evropské komise v České republice a ve spolupráci s Fakultou sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze.

Letošní European Summer School nese název “Europe´s Pandemic Recovery - An Opportunity for Sustainable Development and Future Resilience” a bude se konat v Praze od 24. do 31. července 2021. Přednášky a workshopy zastřeší témata zelené obnovy Evropy, budoucnosti spolupráce zemí V4, strategické autonomie EU, vývoje hrozby dezinformací, vlády práva a další.

Další informace naleznete na webových stránkách European Summer School. Dále si můžete stáhnout propagační plakát (v anglickém jazyce, přiložený k tomuto článku) a shlédnout i video z předchozích let.

#ESS # European Summer School #Letní škola

Miroslava Pisklová
Projektová manažerka

Expertiza: Evropská bezpečnost a obrana, hybridní hrozby, transatlantické vztahy, slovenská domácí a zahraniční politika



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org