Nabídka práce a stáže: International Sustainable Finance Centre - vedení projektů a stážistické pozice

Výzkumné a vzdělávací centrum International Sustainable Finance Centre (ISFC) hledá nové kolegy a kolegyně pro vedení projektů i na pozici stážistů s předpokládaným nástupem od srpna 2020.

Požadavky na uchazeče a specifikaci obou pozic (vedoucí projektů a stážisté) naleznete v přiloženém PDF souboru u článku vpravo.

Pokud Vás nabídka zaujala, pošlete nám do 12. července 2020 vaše CV a krátký (jedna strana) motivační dopis na email jobs@isfc.org. V případě zájmu o pozicic vedoucí/ho projektů zadejte do předmětu zprávy "ISFC - Head of Projects Application", v případě zájmu o stážistickou pozici zadejte do předmětu zprávy "ISFC - Internship application".

The International Sustainable Finance Centre (ISFC) is an independent, apolitical non-profit think tank whose aim is to carry out cutting edge, in-depth research on sustainability and sustainable finance topics. The centre uses expert insight and practical policy solutions to inform public debate and policymaking on sustainable finance, while also helping to build local expertise and capacity on a range of topics, which include the EU’s Green Deal, its Sustainable Finance Agenda and post-COVID-19 recovery packages.

Logo

Více o ISFC najdete na webu.

#nabídka práce #vedoucí projektů #stáž #práce #ISFC

Související články



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org