Výběrové řízení na pozici komunikační manažer/ka

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM hledá do svého pražského týmu nové kolegy na pozici komunikačního manažera/komunikační manažerky s nástupem od března 2020. Zajímáte se o evropská témata a marketingová komunikace Vám není cizí? Pak hledáme třeba právě Vás!

Konkrétní požadavky na uchazeče a specifikaci náplně práce naleznete v PDF souboru přiloženém u článku

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM si klade za cíl širokou řadou svých aktivit oslovit českou veřejnost, odborníkya politiky, a společně s nimi přinášet české vize do Evropy a evropské vize do ČR. Díky své výzkumné činnosti a nejrůznějším projektům, konferencím a veřejným diskuzím bylo EUROPEUM vyhodnoceno dle „Global Go To Think Tank Index“ jako nejlepší think-tank České republiky ve dvou posledních letech a jako třetí nejlepší v regionu střední a východní Evropy.

Do našeho mezinárodního týmu v pražské kanceláři hledáme nového komunikačního manažera/manažerku se zájmem o evropská témata, který/á by vnesl/a nové podněty do způsobů naší komunikace a plně se zapojil/a do našich aktivit. Nabízíme velice různorodou práci v dynamickém prostředí, která má smysl a díky které budeme společně posouvat naše aktivity v ČR a jinde v Evropě dál.

Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám nejpozději do 19. února 2020 svůj strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem na email europeum@europeum.org

Pohovory s případnými vybranými uchazeči se uskuteční v následujícím týdnu ve dnech 24. a 25. února 2020 s předpokládaný nástupem na pozici od března 2020. 

#think-tank #komunikace #komunikační manažer/ka #nabídka práce #práce #práce na Staromáku



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org