Vyfiltrujte si články z období

POZVÁNKA | EU± // Teritoriální ambice Číny v Jihočínském moři – jak reagují okolní státy a světové mocnosti?

Připojte se k další debatě ze série EU± a poslechněte si názory odborníků na téma čínské ambice v Jihočínském moři. DIskuze se odehraje ve středu 20. prosince 2023 od 17:30 online na naší Facebookové stránce.

Zjistit více

POZVÁNKA | EU± // Jak zreformovat EU instituce?

Zveme Vás na další debatu ze série EU±, tentokrát na téma "Jak zreformovat EU instituce?". Diskuzi můžete sledovat online na naší Facebookové stránce v pondělí 18. prosince 2023 od 18:00.

Zjistit více

EU-Pacific Talks | Charting the course for Ukraine: Reassessment of the Indo-Pacific

Zveme Vás na další debatu v rámci cyklu EU-Pacific Talks, tentokrát na téma: "Charting the course for Ukraine: Reassessment of the Indo-Pacific". Online debata se uskuteční v úterý 28. listopadu od 13:00 do 14:00 ve formě online streamu na FB.

Zjistit více

POZVÁNKA | The Gender-Foreign and Security Policy Nexus: Can the EU be a Global Standard-setter?

Srdečně Vás zveme na besedu s expertkami, která nese název “The Gender-Foreign and Security Policy Nexus: Can the EU be a Global Standard-setter?”.
 Místo konání: The Library Europe, Avenue de Broqueville 40, 1200 W-S-L, Brusel.​

Zjistit více

POZVÁNKA | Česko 2030: jak podpořit zelenou transformaci a nevyhazovat peníze oknem?

Zveme vás na konferenci o přeměně energetiky, smysluplných investicích a sociálním zabezpečení české společnosti, která se bude konat v pondělí 20. listopadu 2023 od 13:00 v pražském Evropském domě.

Zjistit více

POZVÁNKA | Summit Talk: Half-time of the EU’s Recovery and Resilience Facility: What have we learned so far?

Rádi bychom vás pozvali na debatu na téma "Half-time of the EU’s Recovery and Resilience Facility: What have we learned so far?", která je pořádána v rámci Pražského evropského summitu. Debata se uskuteční ve středu 15. listopadu 2023 od 17:30 do 18:30 na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Zjistit více

POZVÁNKA | Urban Talk: Imaginaries of Revenge

Rádi bychom vás pozvali na debatu na téma "Imaginaries of Revenge", která se koná v rámci Prague European Summit. Debata se uskuteční ve středu 15. listopadu 2023 od 10:50 v hlavní budově Filozofické fakulty, místnost 301.

Zjistit více

POZVÁNKA | Urban Talk: Female Empowerment

Rádi bychom vás pozvali na debatu na téma " Female Empowerment", která se koná v rámci Prague European Summit. Debata se uskuteční v pondělí 13. listopadu 2023 od 16:00 v Karolinu.

Zjistit více

POZVÁNKA | TAPF: Taking Stock of Transatlantic Relations

Rádi bychom Vás pozvali na akci s názvem "Taking Stock of Transatlantic Relations", kterou pořádají Institut pro evropskou politiku EUROPEUM, Atlantic Council a Americké velvyslanectví v Praze v rámci konference Transatlantic Policy Forum. Diskuse se uskuteční ve čtvrtek 2. listopadu od 15:00 v Americkém centru v Praze.

Zjistit více

POZVÁNKA | Hospodský kvíz a beseda - Kam kráčíš, Evropo?

Srdečně Vás zveme na besedu s experty*kami a europoslanci*kyněmi, která nese název “Kam kráčíš, Evropo?” a následný Hospodský kvíz o Evropě. Místo konání: Stodola, Litovelská 7, Olomouc 779 00 Účast na kvízu s besedou je zdarma.

Zjistit více



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org