Vyfiltrujte si články z období

Klimatické politiky regionálně: Pomůže evropská klimatická politika zachránit Jizerskou 50?

Zveme vás na debatu s názvem "Klimatické politiky regionálně: Pomůže evropská klimatická politika zachránit Jizerskou 50?," která se zaměří na dopad klimatické změny na konkrétním případu v Libereckém kraji. Událost se uskuteční v pondělí, 22. dubna, od 18:00 v Knihkupectví a antikvariátu Fryč.

Zjistit více

20 let spojování východu a západu Evropy: Je EU připravena na další velké rozšíření?

Rádi bychom vás pozvali na debatu na téma "20 let spojování východu a západu Evropy: Je EU připravena na další velké rozšíření?" Debata se uskuteční ve čtvrtek 4. dubna od 16:00 do 17:15 na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Zjistit více

Debata: 25 let v NATO - co členství dalo Česku?

Zveme vás na regionální debatu v rámci 25. výročí vstupu České republiky do NATO, která se uskuteční ve středu 3. dubna od 17:00 hodin v Kulturním domě AKORD na adrese náměstí SNP 1, 700 30 Ostrava-Zábřeh.

Zjistit více

Café Evropa: České Budějovice 20 let v EU

Zveme Vás na další debatu ze série Café Evropa. Přijďte si s námi povídat o tom, jaká současná evropská témata rezonují v Českých Budějovicích a o tom, jak si Evropu představujete právě Vy. Zajímá vás jaderná energetika, elektromobilita, otázka přijetí eura, lokální projekty podporované EU, kultura nebo jakákoliv další evropská témata?

Zjistit více

Café Evropa: Šikana v kyberprostoru - jak těžké je bránit se ve světě současných technologií?

Zveme vás na další debatu v rámci cyklu Café Evropa, tentokrát na téma: "Šikana v kyberprostoru - jak těžké je bránit se ve světě současných technologií?" Debata proběhne v pondělí 4. března od 20:45 po promítání filmu The Teacher’s Lounge nominovaného na cenu LUX – vstup na projekci je zdarma, ale je potřeba si na webových stránkách kina zarezervovat místo.

Zjistit více

Café Evropa: Pardubice

Zveme Vás na první letošní debatu ze série Café Evropa, která se bude zabývat evropskými tématy diskutovanými v Pardubicích. Událost proběhne 27. února 2024 od 17:30 v Institutu Paměti národa Pardubice, třída Míru 60, Pardubice.

Zjistit více

Café Evropa: Dva roky od invaze: Co čeká Ukrajinu dál?

Zveme vás na veřejné natáčení podcastu Café Evropa: Dva roky od invaze: Co čeká Ukrajinu dál? Natáčení proběhne ve středu 21. února 2024 od 17:30 na adrese Langhans - Kavárna a Centrum Člověka v tísni, Vodičkova 37, Praha.

Zjistit více

EU-Pacific Talks | Unveiling Global South Dynamics: EU and Indo-Pacific Perspectives

Zveme Vás na další z debat cyklu EU-Pacific Talks, tentokrát na téma: “ Unveiling Global South Dynamics: EU and Indo-Pacific Perspectives”. Debata se uskuteční v pátek 9. února od 11:00 formou online streamu na FB.

Zjistit více

EU-Pacific Talks | Global Race in Emerging Technologies: Lessons for EU-Pacific Cooperation

Zveme Vás na další debatu v rámci cyklu EU-Pacific Talks, tentokrát na téma: "Global Race in Emerging Technologies: Lessons for EU-Pacific Cooperation". Online debata se uskuteční v úterý 9. ledna od 11:00 do 12:10 ve formě online streamu na FB.

Zjistit více

POZVÁNKA | EU± // Teritoriální ambice Číny v Jihočínském moři – jak reagují okolní státy a světové mocnosti?

Připojte se k další debatě ze série EU± a poslechněte si názory odborníků na téma čínské ambice v Jihočínském moři. DIskuze se odehraje ve středu 20. prosince 2023 od 17:30 online na naší Facebookové stránce.

Zjistit více



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org