Vyfiltrujte si články z období

Think Visegrad Fellowship offer: Call for proposals 2023

The Think Visegrad platform, which brings together think tanks from the Visegrad countries, including the EUROPEUM Institute for European Policy, is offering eight visiting fellowships to non-Visegrad expert fellows for the period Autumn/Winter of 2023. The duration of fellowships varies from 6 to 8 weeks (based on agreement with the hosting institute).

Zjistit více

Výběrové řízení: Head of Research

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM hledá do svých řad Head of Research. Více informací včetně požadavků naleznete v přiloženém PDF.

Zjistit více

Stáže - únor 2023

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM vyhlašuje výběrové řízení na placené stážistické pozice v organizačním a komunikačním týmu s nástupem od února 2023.

Zjistit více PDF

Výběrové řízení: Research Fellow in Green Europe Programme

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM hledá do svých řad výzkumného pracovníka / výzkumnou pracovnici pro náš program Green Europe. Více informací včetně požadavků naleznete v přiloženém PDF.

Zjistit více PDF

Nabídka Stáže: Stáž v naší bruselské kanceláři (jaro/léto 2023)

Bruselská kancelář Institutu EUROPEUM nabízí stáže od února 2023 do července 2023. Více informací o nabídce naleznete v níže přiloženém souboru PDF.

Zjistit více PDF

Výběrové řízení: Vedoucí projektu dekarbonizace průmyslu

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM hledá odborníka/odbornici na plný úvazek, který/á povede náš probíhající mezinárodní projekt s názvem "Dekarbonizace průmyslového sektoru: udržitelné financování jako příležitost?".

Zjistit více PDF

Výběrové řízení: Research Fellow in Just Europe Programme

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM hledá do svých řad výzkumného pracovníka / výzkumnou pracovnici pro náš program Just Europe. Více informací včetně požadavků naleznete v přiloženém PDF.

Zjistit více PDF

Stáže - září 2022

Institut pro evropskou politiku EUROPEUM vyhlašuje výběrové řízení na stážistické pozice v organizačním a komunikačním týmu s nástupem od září 2022.

Zjistit více PDF

Job offer: Internship at our Brussels Office (Autumn/Winter 2022/2023)

EUROPEUM’s Brussels Office is offering internship positions from September 2022 to January 2023. See the attached PDF file bellow for more information about the offer.

Zjistit více PDF

Think Visegrad Fellowship offer: Call for proposals 2022

The Think Visegrad platform, which brings together think tanks from the Visegrad countries, including the EUROPEUM Institute for European Policy, is offering 8 visiting fellowships to non-Visegrad expert fellows for the period Autumn/Winter of 2022. The duration of fellowships varies from 6 to 8 weeks (based on agreement with the hosting institute).

Zjistit více PDF



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org